Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώνονται σήμερα 6-10-2017 οι πληρωμές προς όλες τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της χώρας, ώστε τη Δευτέρα το αργότερο να έχουν καταβληθεί τα χρήματα στους λογαριασμούς των 14.000 περίπου αναπληρωτών του Ε.Σ.Π.Α.

Εν όψη της ένταξης της πληρωμής της μισθοδοσίας μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών (Ε.Α.Π.), τόσο τα στελέχη της Επιτελικής Δομής Ε.Σ.Π.Α. του ΥΠ.Π.Ε.Θ., όσο και όλοι οι καταχωριστές της χώρας, ανταποκρίθηκαν στις ασφυκτικές ημερομηνίες που απαιτεί το νέο σύστημα πληρωμών.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά το σύνολο των εμπλεκομένων στελεχών και των καταχωριστών που ανταπεξήλθαν στο δύσκολο έργο της ταυτόχρονης ολοκληρωμένης μισθοδοσίας του μεγάλου πλήθους αναπληρωτών στις ημερομηνίες που απαιτούνται από την Ε.Α.Π.

Η Επιτελική Δομή Ε.Σ.Π.Α. δεσμεύεται προς τους καταχωριστές της χώρας ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει και να βοηθάει αποτελεσματικά την ομαλή και ορθή πληρωμή της μισθοδοσίας των αναπληρωτών του Ε.Σ.Π.Α. και του Π.Δ.Ε. παρέχοντας επιπρόσθετα υποστήριξη μέσω Πληροφοριακών Συστημάτων και Εφαρμογών αυτοματοποιημένων ελέγχων μισθοδοσίας και αδειών.

Ο Προϊστάμενος της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ του ΥΠ.Π.Ε.Θ.

Κωνσταντίνος Δ. Βαλιάντζας

 

Ανακοίνωση Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ του ΥΠ.Π.Ε.Θ. για την πληρωμή μηνός Σεπτεμβρίου αναπληρωτών ΕΣΠΑ
Μετάβαση στο περιεχόμενο